Cum inca nu avem o cale bine definita prin care putem ajunge la desavarsire si succesul mult dorit, incercam sa ne ghicim soarta in fiecare actiune si decizie luata.

Mai mult sau mai putin de succes , fiecare om are inainte de toate o viata, un suflet, o anumita tipologie si temperament. Nu ar trebui sa uitam asta cand ne gandim la succesul mult dorit.

Ar trebui, utopic vorbind, sa putem folosi atuurile fiintei umane in realizarea oricarei nevoi, si satisfacerea acesteia. Luand in considerare faptul ca oamenii se prezinta, economic vorbind, ca agenti economici, cu o anumita rata de concurenta, urmarind satisfacerea nevoilor cat mai deplina, prin consumul unui numar redus de resurse, tot ceea ce trebuie sa facem sa obtinem succesul este sa… fim cei mai buni !

Exact ca Bill Gates, in domeniul de calculatoare, ca cei de la Ubisoft ( fara reclame, doar una din cele mai importane firme ), ca bancile care ne fura increderea, magazinul prietenului tau, din coltul strazii care tie iti pare cel mai bun, doar ca extins la scara larga.

Drumul catre succes nu e scris in stele cazatoare sau incriptat in piramide, acoperit de nisip si mister. Nu, drumul catre succes e scris in trecutul nostru, in prezentul si viitorul unei lumi intregi. Nu poti avea ” succesuri ” daca nu ai unde. Poti da tepe, poti fura, poti face tot ce pe tine te aduce mai aproape de situatia financiara dorita, dar asta nu inseamna ca vei reusi. Succesul e dincolo de un suport financiar considerabil, o multumire pe care tu o aduci vietii tale.

Cauta – ti succesul in ochii celor din jur, se presupune ca bogatia unui om se vede in privirile prietenilor

-By Praph-

Trimite prietenilor

Ai vreo nelămurire?