Au trecut doua zeci de ani de la Revolutie si schimbarile fundamentala inca se lasa asteptate. Ai mei credeau ca daca m – am nascut prin ‘92 nu o sa mai sufar dupa lipsuri, ca nu o sa ma plang de system, ca nu o sa trec prin multe probleme si greutati. Si Doame cat s – au inselat

Ai mei, ca ai tai, ca toti parintii, ca toti romanii care au luptat, supravietuit, decedat, invins, pierdut, sau doar trait in teroarea Revolutiei, umbriti de rafalele de gloante trase din mitrarierele amatei, toti s – au inselat.

Am pierdut moralitatea, am pierdut dreptatea, am pierdut visele si zambetele post revolutionare. Exista desigur libertatea de exprimare a presei, a cetatenilor, mai vasta ape hartie decat in realitate, dar exista.

Refuz sa cred ca mortile atator tineri au fost menite doar sa rascumpere ore in plus de televiziune si electricitate. La fel de bine, refuz sa iau ca atare sentimental de libertate, acuzandu – i nedreptatile. Spunem ca avem libertatea de a scrie, dar o facem in functie de cine ne plateste; spunem ca avem libertatea de a vorbi, dar depinde de cel ce ne asculta, spunem ca avem egalitatea nesperata, insa uitam ca sunt inca personae cu imunitate in fata legii.

E imposibil sa te bucuri cu toata fiinta ta de rezutatele Revolutiei, cand vezi procurori tampiti cu decizii luate iresponsabil. Nu te poti bucura de viata ta, cand ministrii sun capi ai mafiei, cand ironica soarta e impiedica sa le distrugi zambetele tampe de pe fata.

Consolat de mic ? Nicidecum. Nu m – a consolat copilaria atat de mult sa pot zambi in fata unei Elene Udrea plina de imbecilitate, si cu zambetul pe buze recunosc, Cocos e un tip gay.

Recunosc ca nu il agreez pe presedinte ( Basescu ), si nici pe Boc, nu sunt impacat cu situatia financiara a lui Mircea Basescu si ma surprinde ca a scapat cu fata curata din afacerile sinistre cu traficul de armament. Ma surprinde ca toti cei influenti reusesc sa scape, si nu ma consolez cu gandul ca sunt prea mic sa pot schimba ceva

E frustrarea ca esti prea mic, prea insignifiant sa le poti sterge fericirea si zambetele tuturor ce ti – au furat tie si celor ca tine zambetele.

E frustrarea ca Romania dupa 20 de ani nu reusete decat sa se afunde in probleme si datorii internationale. Nenumarate frustrari

tu, esti consolat de mic ?

-By FW Editor-

Trimite prietenilor

Ai vreo nelămurire?