Cu, sau fara mine povestea ta va fi mereu aceeasi. Mereu vor fi cei din jurul tau, ahtiati dupa atentie, inebuniti de inocenta fapturii tale si copilaria gesturilor stangace.

Nu ai nimic de pierdut, nimic de castigat, iar alegerile vor fi mereu ale noastre. Iti accept orice alegere, oricand, cu acelas drag pentru ochii tai care ma urmareste cand ii vad clipind simplu si rafinat. O sa iti fiu alaturi fie ca suntem sau nu impreuna, pentru ca nu am uitat nicio clipa nevoia de prieteni.

Prieten sau iubit, voi fi mereu aproape cand vei avea nevoie, chiar daca vom fi suparati unul pe celalalt. Poate e doar modalitatea mea de a – ti multumi pentru ca mi – ai amintit si ca imi amintesti perpetuu de copilarie si sentimentele ei necizelate.

Timpul trece pe langa noi fara a ne explica de ce si unde. Tu semeni cu timpul…

Nevoia de tine, de lacrimile si zambetele tale nu ma va parasi niciodata; fiecare amintire a copilei de altadata imi va urma pasii, guvernand o nevoie stranie de trecut. Tot ce trebuie intr – un final sa intelegi e ca ieri, azi, maine, sunt toate zilele tale.

Ti – am promis ca te voi lasa mereu sa alegi, ca te voi sprijini si ca nu iti voi insela niciodata credinta. Ti – am promis multe, incercand sa te fac sa intelegi ca nu sunt niciunul din cei din jurul tau.

Nu te indoi niciodata de promisiunile mele, iar daca o vei face, cere – mi siguranta prin gesturi sau cuvinte…

-By FW Editor-

Trimite prietenilor

Ai vreo nelămurire?