Nevoile sexelor sunt diferite, guvernate pe deoparte de hormoni, iar pe de alta de emotii. Cu totii avem nevoie de persoane care sa ne sustina in drumul nostru in viata, material sau emotional, aceasta fiind o scuza pertinenta a multora din actiunile si gesturile noastre gresite.

O diferenta majora se observa din dorintele barbatilor, puse intr – o oarecare antiteza cu cele ale femeii. Astfel, descoperim ca femeia cauta in barbat acea fiinta inteligenta, plina de umor, cu suficiente resurs materiale si o invatisare frumoasa. Aparent, cerintele sunt minime, insa, detaliind “resursele materiale suficiente “, observam dificultatea cerintei.

Barbatii cauta in femeie acea faptura frumoasa, a carei infatisare fizica sa se multiplice cu inteligenta si umorul insumate, blandetea si capacitatea de a ierta. Descoperim astfel intre visele sexului puternic capacitatatea nelimitata de a ierta; vise, cum ziceam.

Inteligenta + umor + bani + infatisare = barbatul ideal .
Infatisare x ( umor + inteligenta ) = femeia ideala.

Totusi, impulsionat de cei 10 ani de matematica, am continuat calculul, aducandu – i o noua dimensiune. Astfel, am ajuns la o constanta de echilibru intre dorintele celor doua sexe: “resursele materiale suficiente ” atrag dupa sine o mare capacitate de a ierta, si chiar una nelimitata.

In verva studiului meu am dat ca exemple personalitati mondene: Irinel si Monica Columbeanu, cuplu ce sfideaza varsta, gramatica limbii romane, iertarea si chiar si natura;

Ion Tiriac, probabil ca nu mai e casatorit, nu m – am interesat de teama, totusi, sunt constient ca la venerabila varsta pe care o are ( nu – i frumos sa o spunem ), are partide de sex mai bune decat probabil eu le am la 18 ani. Alte exemple sunt peste tot in ziarele de profil, par sa sfideze toate legile, scrise sau nescrise, da” pana la urma, de ce sunt regulile facute, daca nu pentru a fi incalcate ?

Bottom line, barbatii isi implinesc telul doar cand femeia isi implineste dorintele trist, dar adevarat.

-By FW Editor-

Trimite prietenilor

Ai vreo nelămurire?