Sarutandu – ti pielea, imi aminteam de cate ori am visat la asta, de cate ori nu am adormit pe visele tale si m – am trezit in dorinte. Mi – am apropiat capul de fruntea ta si ti – am strans in ganduri corpul in brate. Nu vroiam sa te trezesc

Ti – am sarutat apoi fruntea si ochii, apoi m – am asezat in genunchi langa pat. Te priveam tremurand, plin de zambete si nevoia de a – ti uda in semn de multumire mana cu o lacrima. A mea. Am soptit, “A mea ”

Fiecare secunda se masura in adierea parului tau, miscat de briza. Iti ascundeam frumusetea in dorinte si continuam sa te privesc cuprins de egoism, m – am apropiat sa iti sarut genunchii si am inceput sa iti desenez picioarele, urgand pe fese si abdomen Atingeam fiecare parte a corpului cu aceeasi dorinta, fie ea gura, talie, fese, picioare, abdomen. Aceeasi dorinta de tine

Imbatat de corpul tau, te – am lasat sa te misti in voie pana cand te – ai linistit. Am zambit cateva momente nemiscat ma bucuram de fiecare atingere a corpului tau, fiecare miscare si incordare a lui. De la gleznele tale, am inceput sa imi urc degetele, incet Ti – am atins zambitor celule neatinse inca, am masurat cu privirea fiecare centimentru sarutat in gand.

Ti – am gadilat usor piciorul, apropiindu – ma de talie, unde m – am oprit cufundat intr – un desen neinteles. M – am oprit sa te privesc Frumusetea mea pura si inocenta, cea mai draga si mai pretuita comoara.

Oprisem timpul, gandurile, visele. Ce rost ar fi avut ? Erai acolo, adormita, iar eu iti vegheam somnul. Oprisem fiecare miscare, continuand sa inchid in priviri imaginea ta..

Te pretuiesc atat de mult, ti – as fi spus

-By FW Editor-

Trimite prietenilor

Ai vreo nelămurire?