Liniste Il privi in ochii lui albastrii, pigmentati parca de cer, sau de Voronet insasi, apoi il saruta lung. isi puse capul pe mana lui si il stranse in brate. Niciunul nu dormise mai mult de 4 ore noaptea trecuta si se simteau vadit obositi. Ea isi inchise ochii, in timp ce el continua sa o priveasca, mangaindu – i fiecare codita in parte.

O mangaia usor pe abdomen, dandu – i o senzatie de siguranta. Fiecare deget al lui ii atingea acum corpul, aproape adormise, sub mangaierile lui, iar el, aproape se inDragostise, aproapeSoarele trecea usor peste fiecare copac, lasand in urma doar fosnet. El admira fiecare frunza, uitand de tot ce il inconjoara.

– Scopul meu, spuse el soptit, sarutandu – i fruntea, nu va fi niciodata sa iti dau bluza, sau ceva jos de pe tine sau sa te fac sa uiti cuvintele adolescentei, sau ca odata gandeai altfel. Defapt, scopul meu e sa te fac sa uiti de tine ca lumina in vid, oprind timpul odata cu tine.

Asta e ce vreau sa fac: sa iti arat ca amintirea e un prezent continuu. Inchise apoi ochii si o saruta pe lobul urechii, apoi pe frunte, dupa care ii intredeschise gura cu buzele sale si ii musca una din buze. Incepura apoi sa zambeasca, fiecare lasand loc pentru o atingere usoara de buze.

Soarele vroia sa dispara dupa copaci, cand ei se ridicasera gata de plecare. Urmara acelas drum printre arbori, plin de frunze uscate, desi inca nu era toamna, insa se abatura pentru cateva momente, atrasi de maretia peisajului. Totul era sublim: cerul, soarele, fiecare floare, copac, frunzele, ramurile perfect pozitionate, easarutul.

Timpul se oprise pentru un moment, facand totul sa para mai special, sau doar asa paruse. Asteptara minute bune pana sa isi aminteasca de ultima cursa pe care vroiau sa o prinda pentru a ajunge acasa, apoi incepura sa alerge in josul dealului imbinau maturitatea cu pruncia si adolescenta

– Geronimoooo. striga ea in timp ce cobora. Sunetul fu purtat peste toate dealurile, iar ecoul ii aminti de trecut: exact cum spusese el, amintirea, e un prezent continuu

Coborau impreuna, prin praf

-By FW Editor-

Trimite prietenilor

Ai vreo nelămurire?