Magia privirilor tale inocente nu ma paraseste niciodata; adorm si ma trezesc pe aceeasi privire inocenta, plina de caldura si naivitate, incercand sa nu uit niciunul din gesturile fapturii tale atat de dragi mie.

E dor si doare… atat de dor de ochii tai frumosi si calzi. Sunt ore in care doar ma pierd in explicatii puerile: de ce asa frumosi, de ce asa calzi, de ce asa de inocenti, pentru cine au fost oare pana acum ?…

Astept nelinistit acele zile in care imi voi pierde privirile reci si albastre in ochii tai calzi, caprui, noptile in care ochii tai se vor pierde in linistea si racoarea intunericului, iar dimineata iti va desena mandra intre stele sclipirea inocenta a privirilor tale.

Astept sa iti inchid in fiecare sarut privirile, sa iti amintesc in atingeri rafinate ca iti doresc corpul si visele deopotriva, tot amalgamul de cuvinte si multimea gandurilor tale vesele si fericite.

In fiecare zi, imi inchid si deschid ochii cu aceeasi privire inauntrul meu, bucurandu – ma de chimia privirilor tale, incercand sa iti gasesc acele cuvinte care sa iti poata canta in soaptele lor toate secretele lumii.

Imi e dor si doare. E tot ce pot face, sperand ca te vei trezi undeva in dorintele mele, zambind amuzata de propria – mi copilarie… sa visez in fiecare zi ochii tai, sa ma trezesc in fiecare noapte cu gandul la privirile tale.

Ochii tai se vor pierde in noapte…candva.

-By FW Editor-

Trimite prietenilor

Ai vreo nelămurire?