Tin minte si acum cat de mic si nostalgic eram intre timp am reusit sa observ ca timpul te schimba, am schimbat nostalgia cu magia adolescentei, am descoperit ca e mai usor decat credeam sa fii iubit, placut, dorit de cei din jur.

Secretul sta in psihic Nu stiu ce m – a facut sa ma schimb, cum am reusit sa gasesc o cale mai buna, insa, iata – ma peste 4 ani, la inceputul lui 2010 cum imi privesc cu mandrete implinirile.

Sambata, 22 decembrie 2005

Nici macar nu stiu de ce vreau sa mai tin un jurnal, poate voi afla cu timpul. Am prea mult sange rece in mine – de la frig – , prea mult, oare eu de ce nu sunt la fel de rece ca el ? Doar mainile mele sunt mereu reci, doar ochii mei mereu albastri, suferinzi de conjunctivita, doar pielea mea alba, nestrapunsa de razele soarelui.Ma vad un romantic incurabil, un bun prieten, dar si o stancapacat ca erodata.

Nu stiu daca suna sau nu laudativ, dar punctul meu forte este talentul oratoricin rest nu mai pot spune altcevasunt un adolescent satul de viata, la fel ca in frageda pruncie abia depasita, am ochi albastri, ciudati dupa parerea mea, o inaltime medie, anume 1, 76m, si o constitutie astenica, avand doar 58 de kg.

Desi romantic din fire nu pot spune ca am avut parte de multe relatii, fetele negasind interesanta aceasta caracteristica, care era poate eclipsata de un nas putin incovoiat, de niste buze mici si de organele auditive ce capatasera un efect de evantai una peste alta eu, o persoana de care ma ingrozeam, care cateodata ma fascinasunt un om al contrastelor, iar asta nu ma bucura.

Cand ma prezint cuiva, intotdeauna mentionez de faptul ca imi place literatura, ma laud adesea cu ceea ce am facut, dar tot nu vad vreun impact asupra celorlaltipoate si ei ca si prietena mea se prefac doar ca imi dau ascultare oare cum am reusit sa – mi fac o prietena ? si in plus e foarte inteligenta, comunicativa, vesela, frumoasaa facut modeling, are formele perfect definiteperfecta pentru orice baiat dar nu si pentru mine.

Eu nu o ador pentru frumusetea ei, chiar nu o faceu o iubesc pentru ca este atat de inteligenta incat ma face sa tac, atat de vesela incat nu poate plange doar eu am facut – o odata, dupa ce ne – am certatodata demultieri.

Regret acest fapt, dar tin sa amintesc ca nu am jignit – o, sau lovit – o, doar i – am citit ceva ce scrisesem pentru eacand am terminat, mi – a spus ca desi nu plange de obicei, acum chiar ii dadusera lacrimilevorbeam la telefon.Se vedea in glasul ei ca o atinsesera cuvintele meleapoi, mi – a cerut un nou inceput, scuzandu – se pentru greselile facute, pentru ca ma facuse sa ma simt nu foarte bine era prima data cand isi cerea scuze de la cineva mi – a zis ca tine la mine, chiar a inceput sa ma iubeascaeu o faceam de mult.

Azi am hotarat amandoi ca tot ceea ce vom vorbii sa fie insotit de fapte dar nu o voi vedea pana la anule la bunici, iar eu la tara.Sunt deci un tip confuz, odios, iar acum si obositpe maine .

Scopul acesti articol este sa te fca sa iti dai seama ca daca acum esti trist, lupta pentru fericire si o vei obtine, daca esti prea tanart, vei creste, si chiar daca vei fi inca prea mic pentru a schimba ceva, vei realiza zambind, gandindu – te in trecut, cat de fericit poti fi cu tot ce ai..

Te sfatuiesc sa iti faci un jurnal, sau cauta – le pe cele ale copilariei te vei surprinde in fiecare zi.

Acum zambeste..pentru el sau ea, pentru cei din jur, cei multi Zambeste – le zambetelor lor, bucura – te de magia fiecarei clipe. Totul a trecut

-By FW Editor-

Trimite prietenilor

Ai vreo nelămurire?