Atat de mult incat fiecare cuvant il inchin pios inaintea picioarelor tale gingase; atat de mult incat propozitii, fraze, pagini, amalgam de litere si cuvinte, iti inchid intre fiecare rand pretuirea unui “mereu ” si a taAtat de mult, incat nu vei intelege intr – o viata si totusi ma straduiesc sa iti arat, in modul simplu si rudimentar al exprimarii mele.

Mainile mele iti soptesc in freamatul si mangaierile lor pretuirea pentru corpul tau, pentru fiecare parte a sa, rezonand cu fiecare tresarire a lui. Degetele mele iti simt in miscarile lor lente trasaturile, iti duc mereu un dor, al atingerilor tale, si iti pastreaza nehotarate simturile.

Ochii mei, privirile albastre ale adolescentei admira si surprind fiecare gest, stangaci sau rafinat, plin de emotie, sau siguranta. In ei se ascund mereu nelinistile tale. Desi reci si indiferenti, simt cum devin usor, usor calzi si iubitori.

Aud pasii tai inceti apropiindu – se in zgomotul strazii, sau tacerea serii. Mereu atent la sunetul buzelor tale, inchizandu – ti sau deschizandu – ti gura atat de dulce Ascult plin de interes sunetul gesturilor tale largi si le pastrez atent semnificatiile.

Te simt in mine, in inima mea altadata rece, plina de trufie si egoism. Simt cum imi incalzesti corpul si gandurile, prin privirea ta inocenta; cum trezesti vise si dorinte ale copilariei, doar prin glasul tau cald; cum toate se deschid inaintea ta, gata sa fie ranite, doar prin mangaierile tale blande.

Intre toate cel mai puternic, se simte dorinta de tine si cum fiecare particula iti striga in zgomotul imbratisarilor “Te pretuiesc ”

Inainte de a fi spuse, cuvintele mele se simt, iar dupa ce le rostesc, tot ce imi ramane e sa iti dovedesc in fiecare zi cat de mult o fac.

Te pretuiesc atat de mult

-By FW Editor-

Trimite prietenilor

Ai vreo nelămurire?