Am vazut oameni care au atatea ganduri frumoase si simt altfel..dar nu scriu despre asta ; si ceilalti, cei putini care se exprima diferit..si pe langa care nu as stii ce sa mai spun eu, un sufletel care cauta in fiecare inimioara ce are si el .Nu stiu de ce scriu acum..nu am nevoie de teorii sau subiecte complexe.

Sunt nostalgica intr – un moment de optimism mi – am adus aminte cand am citit odata ca ” nostalgia e fericirea de a fi trist ” .Frumos nu ? Deci acum o sa fiu fericita pentru ca sunt trista .

Azi mi – am adus aminte sau m – am gandit mult la trecutul celor de langa mine .Aseara, inainte sa adorm linistita, zambind din cauza lui, mi – am adus aminte( tot repet asta. ) de serile in care stateam cu ochii in tavan si aveam o voluptate ciudata simtind ca lumea nu are sens fara iubire.

Am mai crescut de atunci si totusi nu s – a schimbat nimic .Au trecut anotimpuri, au plecat oameni, au venit bucurii si s – au stins intre degetele timpului .

Nu stiai ca timpul are asa ceva ? Ei bine, afla .e un domn batran, imbracat mereu in albastru ( nush dc, probabil vrea sa se asorteze cu cerul ), cu ochelari rotunzi, grei, facuti din praf de suflet.Si tot socoteste .Arunca ani, daruieste viata sau o ia fara sa – i pese de noi .Dar sunt rautacioasa..mie nu mi – a facut nimic rau .Mi – a dat ( aproximativ. ) tot ce am vrut, intr – un moment sau altul .

Si l – am intrebat o data de ce facea unele lucruri .Mi – a raspuns printre zambete ca asa trebuie, ca vrea sa ma bucur pt amintirile mele .A zis ca e vulnerabil, ca nu – mi poate frange inima intre degetele lui facute de piatra..dar poate mi s – a parut, nu sunt eu asa de importanta pentru el.

Totusi acum, tot insista sa ramana langa mine, sa mi amintesc de toate..Ma priveste in timp ce scriu, imi intovaraseste gandurile pana la mare..pana la cer, pana la el.Curios, tot ce ador are legatura cu albastru :priviri, mare, cer..stiu, stiu.de – aia se imbraca si el asa..

Te ador si pe tine, drag imaterial, Timp .doar lasa – ma sa – i ador si pe ei
Ii multumesc pentru acest text fiintei mele

-By FW Editor-

Trimite prietenilor

Ai vreo nelămurire?