Pentru cei ce cred in puterea iubirii, in iubire si sentimente, aceia care au pe cineva pe care il cred aproape, mai aproape decat oricine altcineva, ei bine, pentru toti a venit Valentine ” s Day.

Desi nu sunt retras, sau dezamagit pana acum din pricina sentimentului vesnic cantat in strazile libertatii post – revolutionare, nu pot spune ca sunt increzator in exstenta iubirii. In fapt, iubirea exista, aduce sacrificii, provoaca bucurii si tristete, starneste amuzament sau lacrimi, insa, reformulze : nu cred in oamenii care sa trezeasca iubirea.

Un termen prea generalizat, sentimentul isi pierde muzicalitatea, importanta si magia. ” Petale de pretuire in soapte de vraja ‘, cum ii place prietenei mele sa spuna, se pierd, nu au deloc mandria de alta data.

Cum iubim? prin nenumarate indoieli si nesigurante? nehotarari si greseli pe care le vom repeta la nesfarsit ? Ar trebui sa luam o pauza din maratonul la care ne-am angajat si sa observam totul.

Iubirea nu e regula impusa de a face bunul plac al celui, respectiv celei de langa, ci dorinta intregii tale fiinte ca ea, sau el sa fie fericit.

14 februarie 2010, o alta zi a indragostitilor plina de declaratii si de cuvinte pierdute de sens. A doua zi, va urma aceeasi cearta stupida, aceleasi indoieli si reguli vor fi impuse, iertari absurde si dovezi de slabiciune

Nu sunt pesimist, doar fac o diferenta. Daca am spune te iubesc fiecarei persoane care a fost alaturi de noi de Valentine”s Day, am observa cum de la an la an avem o noua iubire, de care in cel mai scurt timp nu ne vom mai aduce aminte.

Cum nu am spus deloc “Te iubesc ” ma simt indreptatit sa atrag atentia.

Valentine nene, coboara putin si observa cati se mai iubesc intr – o luna dupa ce tu ai plecat .

-By Praph-

Trimite prietenilor

Ai vreo nelămurire?