Toti cei care poseda conexiune la net, au auzit macar o data de Facebook. Din povestile ” batranilor ” am aflat ca sunt destui de multi cu astfel de cont, pe platforma sociala, dar recunosc niciodata nu am avut tentatia de a ma alatura lor.

Ce este Facebook ? Pierdere de timp, de cuvinte, de poze, de impresii. Azi, am avut bunavointa sa o acompaniez pe sor”mea in mica ei experienta pe Facebook.

Are cont de cateva luni, frecventeaza destul de des si mereu o vad schimband poze, adaugand poze, modificand poze, scriind comentarii, mesaje, alte lucruri neintelese, completari la erorile din mesajele vechi, inca nu am inteles ce face, da” o tine ocupata.

Pentru mine, Facebook”ul e un drog. Cum nu fumez, nici cu alcoolul nu ma omor prea tare, am reusit sa scap relativ usor de tentatia Facebook – ului, mai ales ca e atat de usor sa dai un click, si in cateva minute sa ai o personalitatea noua, un character puternic, pe o retea sociala plina de, ei bine pier de vara.

Primul pas in Facebook pare a fi adaugare de prieteni, multi, multi, sa fii un tip, sau o tipa sociabila, populara, sa cunosti lume buna si daca e posibil frumoasa.

Daca nu, macar iti pui poze la profil cu cineva faimos, o modificare ici – colo, si ai devenit prieten cu Obama, sau, daca ai noroc, Obama a devenit peste noapte prietenul tau, crezand ca esti Nicolas Szarcozy.

In fiecare zi, adorm pe gandul ca mi – ar trebui totusi un cont, sau mai multe. Sunt tentat sa imi fac sub numele de Traian Basescu, Elena Udrea, Barak Hussein Obama, Nicolas Sarcozy ( da, toti, toti. ) si apoi, dupa ce imi fac multi prieteni sa le cer sfaturi despre cum sa cuceresc lumea

Sunt curios daca a avut cineva tupeul sa isi faca un cont sub numele lui Osama bin Laden. Daca nu, in vara asta, al meu e. Doar sa termin cu scoala

-By FW Editor-

Trimite prietenilor

Ai vreo nelămurire?