Am observat in anii astia ai adolescentei ca nu toti se pot bucura de un limbaj complex, care sa reuseasca sa piarda in fraze lungi sau scurte, propozitii complexes au simple, o fata.

Spre fericirea mea, nu ma confront cu problema in cauza si chiar reusesc prin tot ce spun sa fac o diferenta clara. Nu sunt tipul foarte intelligent, sau tocilar, sau linistit. Nu sunt nici adolescentul model, sau rebelul tamp, nici o extrema nici cealalra.

Ar trebui totusi sa putem spune ceva simplu si atractiv mereu. In acest articol, subiectul este muzica. Melodiile care va leaga, au pe care pur si simplu le asculti, te fac sa te gandesti, la ea, viitor, voi. Degeaba simti, daca ea nu vede sentimentele tale si invers. Sper sa va ajute

“Stii, cred ca ai adormit Ascultam Savage Garden – To the moon and back si ma gandeam la un vers: “she can”t remember time when she felt needed ” Ma gandeam ca da, ai fost dorita mereu, ca esti dorita, de atatia, si totusi, nimic nu e ca acum. Zambeste, eu cred ca dormi si zambesc pentru toata frumusetea fapturii tale adormite Dormi adanc si frumos, intre timp, eu iti voi mai scrie ”

“Simona, you”re getting older and we”ll both stay out, till the morning lite and we”ll sang, here w ego again and the times goes by, I will allways be, in a clu with you in 19731973. Dormi, continua – ti somnul dulce, eu ma amuz cu gandul la tine, mereu copila mea inocenta. ”

“Akon – Hold my hand azi am ascultat melodia pentru prima data. De obicei ii dadeam urmatoarea melodie, cand incepea.Cu putin ajutor insa, va ajunge printre preferatele tale. O ascult si incerc sa iti desenez zambetele din noptile tarzii ”

Trei exemple de mesaje. Acum, sa va explic : rostul articolului nu e sa imi etalez veleitatile de barbat, ci sa va ajute sa va dati seama de ceva. E vorba despre caldura. Ea, are nevoie de protectie, are nevoie de cineva care sa fie acolo, mereu pentru ea.

Are nevoie de un sprijin pe care sa il merite si sa il pretuiasca, de cuvinte, multe cuvinte frumoase si priviri. Fie ca sunt albastre, caprui, verzi, sau de cel mai inchis negru, are nevoie ca cineva sa o priveasca asa cum nimeni nu a mai privit – o. Cineva special, pentru ea, fiinta speciala a cuiva.

El in schimb, are nevoie de copilarie. Probabil ca am auzit cu totii ca femeile se maturizeaza mai repede, insa, tind sa nu fiu de acord ca termen general cu aceasta. In timp ce eu imi caut copilaria in zambetele ei, ea cauta protectia ochilor mei si caldura bratelor mele.

Cauta sinceritatea mainilor mele reci si frumoasele ei vise in toata fiinta mea. Barbatii sunt mai maturi, analizeaza mai mult, viseaza mai putin, spera atat cat sa nu cada in nebunie si iubesc cat sa nu se piarda in fiecare clipa.

Melodii si cuvinte traim in secolul 21, treziti – va si folositi fiecare sunet ca un prieten de nadejde. Exprima in cuvintele altora ceea ce tu nu poti si sopteste in cuvintele tale cele mai pure sentimente.

E tot ce ea vrea si e tot ce tu vrei.

-By FW Editor-

Trimite prietenilor

Ai vreo nelămurire?